Kennisvragen Covid-19

CC

Ronde 2: Help ons met het samenstellen van de Kennisagenda EMB - oproep voor zorgprofessionals

Datum: 12-01-2021

Kennis waar de praktijk echt behoefte aan heeft. Dat is het uitgangspunt van de Kennisagenda EMB. In oktober vroegen we aan zorgprofessionals om aan te geven welke dringende vragen en problemen leven in de dagelijkse praktijk. Veel van jullie hebben ons hiermee geholpen en veel verschillende thema’s en onderzoeksonderwerpen genoemd, waarvoor dank! Nu is het tijd voor de volgende ronde: fase 2 van het onderzoek. Help je mee? Het maakt niet uit of je wel of niet mee hebt gedaan aan de eerste fase van het onderzoek, je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen!

Fase 2 - prioritering

Onze vraag aan jullie is nu: Welke van de ingebrachte onderwerpen hebben volgens jullie de hoogste prioriteit en welke minder? Laat het ons weten via deze vragenlijst:

https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_2crrfFDQnc8iaDH

Het invullen duurt ongeveer 10 - 15 minuten.

 

Academische Werkplaats EMB

De Kennisagenda EMB is een initiatief vanuit de Academische Werkplaats voor mensen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (Academische Werkplaats EMB), een samenwerkingsverband tussen de Rijksuniversiteit Groningen, ’s Heeren Loo, Hanzehogeschool Groningen en Koninklijke Visio. 

Heb je vragen over de Kennisagenda EMB of de vragenlijst? Mail naar Judith van der Molen via j.h.van.der.molen@rug.nl.

Judith van der Molen 1200

Deel deze pagina op: