Kennisvragen Covid-19

CC

Oproep voor zorgprofessionals: bepaal samen de Kennisagenda EMB

Datum: 05-10-2020

De Academische Werkplaats EMB is op zoek naar professionals die werkzaam zijn met mensen met (zeer) ernstige meervoudige beperkingen. Stuur ons jullie meest dringende vragen en problemen uit de dagelijkse praktijk en bepaal samen met ons de Kennisagenda EMB!

Kennisagenda EMB vanuit zorgprofessionals
Om kennis te ontwikkelen waar de praktijk echt behoefte aan heeft, stelt de Academische Werkplaats EMB de komende maanden de Kennisagenda EMB op. Om een realistisch beeld te krijgen van de vragen en problemen uit de praktijk voor zorgprofessionals, willen we jullie vragen om ons te helpen.  

Top 10
De komende maanden bepalen we samen met zorgprofessionals wat de tien belangrijkste onderzoeksthema’s moeten worden. Deze Top 10 is de basis voor nieuw onderzoek. Zo koppelen we de praktijk aan wetenschappelijk onderzoek!  

Vragenlijst voor zorgprofessionals
Waar moeten onderzoekers volgens jullie de komende jaren aandacht aan besteden? Welke kennis mist er nog? Waar moet nu eindelijk eens echt onderzoek naar gedaan worden? Laat het ons weten via deze vragenlijst: 

Vragenlijst voor zorgprofessionals voor Kennisagenda EMB  (invullen kost 5 - 10 minuten)

Academische Werkplaats EMBDe Kennisagenda EMB zorgprofessionals is een initiatief vanuit de Academische Werkplaats voor mensen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (Academische Werkplaats EMB), een samenwerkingsverband tussen de Rijksuniversiteit Groningen, ’s Heeren Loo, Hanzehogeschool Groningen en Koninklijke Visio.

Vragen over de Kennisagenda EMB of de vragenlijst?
Mail naar Judith van der Molen
 j.h.van.der.molen@rug.nl


Foto Judith van der Molen

Deel deze pagina op: