Kennisvragen Covid-19

We bevinden ons in een moeilijke tijd, waarin iedereen hard aan het werk is om te zorgen dat het Corona-virus onze samenleving niet nog verder kan ontwrichten. Daar waar kennisvragen ontstaan die op korte termijn van belang zijn voor ouders en naasten en corona crisisteams van zorgorganisaties voor mensen met verstandelijke beperkingen, willen we vanuit de Associatie Academische Werkplaatsen voor Mensen met Verstandelijke Beperkingen graag een bijdrage leveren. Wetenschappers van de Academische Werkplaatsen kunnen voor deze vragen op zoek naar wetenschappelijke kennis of wetenschappelijk onderbouwde producten in binnen- en buitenland om die voor de zorgorganisaties beschikbaar te maken. Via deze link kunt u zelf vragen stellen en antwoorden vinden op al gestelde vragen.

CC

Oproep voor gezinnen

Datum: 13-01-2020

Gezinnen gezocht voor onderzoek Project Sterker Samen

Het project Sterker Samen zoekt gezinnen met kinderen met EMB om deel te nemen aan onderzoek. Doel van het project Sterker Samen is om vanuit de praktijk te leren, zodat we de precieze zorg en ondersteuning van gezinnen begrijpen. 

Lees meer over het project Sterker Samen

Hoe kan ik me opgeven en/of meer informatie krijgen?

U kunt zich aanmelden als deelnemer, ge├»nteresseerde en/of voor de nieuwsbrief via tinyurl.com/sterkersamen. Voor vragen kunt u ons altijd een bericht sturen op sterkersamen.emb@rug.nl. Ook kunt u ons vinden op Facebook (Sterker Samen EMB) en op Twitter (@SterkerSamenEMB).

Sterker Samen Logo