Kennisvragen Covid-19

CC

Oproep: Familie en zorgprofessionals gezocht voor onderzoek over dementie

Datum: 13-09-2020

Mensen met een verstandelijke beperking worden steeds ouder, waardoor dementie prominenter aanwezig is in de gehandicaptenzorg. Hoe ernstiger de beperking, hoe moeilijker de achteruitgang in functioneren vastgesteld kan worden. Voor mensen met EMB en een (zeer) ernstige verstandelijke beperking zijn er nauwelijks handvatten voor signalering en diagnostiek. Daarom is er een onderzoeksproject opgezet met de centrale vraag: Hoe uit dementie zich bij mensen met EMB of een (zeer) ernstige verstandelijke beperking?

Helpt u mee?
Help ons mee door onderstaande enquête in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De gegevens die u invult kunnen niet naar u herleid worden.

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen over de enquête of over het onderzoeksproject dan kunt u contact met Maureen Wissing via m.b.g.wissing@umcg.nl.

Enquête voor familieleden:
Dementiesymptomen bij uw naaste met (Z)EV(M)B

Als bovenstaande link niet werkt, probeer dan het kopiëren van de onderstaande link in uw webbrowser:   https://redcap.umcg.nl/redcap/surveys/?s=79XENMJWT3


Enquête voor zorgprofessionals
Dementiesymptomen bij mensen met (Z)EV(M)B

Als bovenstaande link niet werkt, probeer dan het kopiëren van de onderstaande link in uw webbrowser:
https://redcap.umcg.nl/redcap/surveys/?s=8PJKJRJYCP

 

Dit onderzoek is een samenwerking tussen de Academische Werkplaats EMB, Talant, Ipse de Bruggen en Universitair Medisch Centrum Groningen.


Maureen_Wissink

Deel deze pagina op: