Kennisvragen Covid-19

CC

Groei-wijzer (Z)EVMB: hoe krijgen adolescenten met (Z)EVMB meer invloed op hun eigen leven?

Datum: 10-02-2021

Hoe kunnen adolescenten met (Z)EVMB meer invloed krijgen op hun eigen leven? Hoe kunnen ze betrokken worden? De Groei-wijzer (Z)EVMB helpt ouders en professionals om hier samen na te denken.  

We zijn op zoek naar ouders, broers/zussen en professionals die ons willen helpen om te onderzoeken of het door ons ontwikkelde instrument Groei-wijzer (Z)EVMB aansluit bij de behoeften en wensen van ouders, broers/zussen en professionals. Het onderzoek Groei-wijzer (Z)EVMB is onderdeel van het overkoepelende onderzoeksproject Sterker Samen

Doe je mee?

Ben jij ouder, broer of zus (>18 jaar) van een adolescent (9-18 jaar) met (Z)EVMB? Of werk je tenminste één jaar als professional met de doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou om mee te doen met ons onderzoek Groei-wijzer (Z)EVMB.

Direct naar de vragenlijst:
Aanmelden voor dit onderzoek kan via: https://tinyurl.com/groeiwijzerzevmb 

Met jouw hulp kunnen we de Groei-wijzer (Z)EVMB zodanig aanpassen dat dit instrument de juiste ondersteuning biedt in de praktijk.

VragNicole-van-den-Driesen?
Heb je vragen over het onderzoek Groei-wijzer (Z)EVMB? Dan kun je contact opnemen met Nicole van den Dries-Luitwieler, n.m.van.den.dries-luitwieler@pl.hanze.nl   

Sterker Samen
Het onderzoek Groei-wijzer (Z)EVMB is onderdeel van het overkoepelend onderzoeksproject Sterker Samen en wordt uitgevoerd binnen de Academische Werkplaats EMB. 

Sterker Samen Logo

Deel deze pagina op: